نوشته شده توسط : ساحل

امروزه کسب‌وکارها در حال تغییر سیستم تلفن تجاری سنتی خویش به سیستم VoIP هستند و از مزایای انبوه آن بهره‌مند می‌شوند. اگر کسب‌وکار شما در حال آماده به تلفن مقاوم متکی است، با تغییر سیستم تلفن خویش به VoIP از امکانات جانبی متعدد،voip چیست صرفه‌جویی در خرج و دسترسی راحت تلفن مجازی بهره‌مند خواهید شد.

اما تفاوت بین تلفن‌های سنتی و تلفن VoIP چیست؟ در این نوشتار هدف داریم به رسیدگی تفاوت این دو شماره تلفن بپردازیم.

تلفن ثابت چیست؟
تلفن ثابت، عدد تلفن‌های خانه و مشاغل را از طریق سیم مسی یا فیبر نوری به شبکه تلفن PSTN یا POTS محلی متصل می‌کند و داده‌های صوتی آنالوگ را به شخصی که با آن صحبت می‌کنید انتقال می‌دهد.

اگرچه تلفن‌‌های سنتی در بین ملت قابل اطمینان‌تر هستند، ولی حائز نقاط ضعفی هستند که لغایت ابد مطابق با محیط‌های اداری امروز نخواهد بود.

تلفن‌های معمولی ویژگی‌های بنیادی تلفن مشابه پیام صوتی، تماس کنفرانسی، شناسه تماس گیرنده (Caller ID) و چشمداشت مکالمه را دارند. ولی این ویژگی‌ها نه فقط با خرج اضافی ارائه می‌شوند، بلکه از سیستم‌های تلفن مجازی (سیستم (VoIP بسیار محدودترند. سرویس‌های تلفن معمولی نمی‌توانند ویژگی‌های پیشرفته‌تری مثل مسیریابی تماس ورودی، کنفرانس ویدیویی، صندوق صوتی و … را ارائه دهند.

اگرچه بسیاری انگار می‌کنند که تلفن‌های استاندارد رومیزی ارزان‌تر از تلفن مجازی هستند، قیمت تجهیزات فیزیکی، هزینه مکالمات محلی و با مسافت‌های طولانی، هزینه اضافه کردن خط و داخلی و هزینه‌های اضافی برای امکانات جانبی، در نهایت آنها را زیاد گران‌تر از حد انتظار کرده است. بعلاوه، این تجهیزات تنها هزینه‌بر نیستند و فضای اداری را نیز اشغال می‌کنند.

تلفن VoIP چیست؟
تلفن VoIP یا Voice over Internet Protocol، به تماس‌گیرندگان امکان برقراری و دریافت تماس تلفنی از طریق اینترنت را می‌دهد.

برخلاف تلفن‌های سنتی که به سیم‌کشی مسی وابسته است، فناوری VoIP تماس‌ها را با استفاده از همان پیوندیدن پهنای باند اینترنت ارائه شده بدست روتر یا شبکه Wi-Fi منتقل می‌کند و می‌‌توانید از راه کامپیوتر، تلفن هوشمند یا تبلت خویش تماس بگیرید یا به تماس‌های ورودی پاسخ دهید. از آنجا که برای برقراری تماس می‌توانید از هر دستگاهی که قابلیت پیوستگی به اینترنت دارد استفاده کنید، دیگر نیازی به خرید ساز و برگ اضافی نیست.

بیشتر برنامه‌های VoIP شامل تماس درونی مجانی و طرح‌های مکالمه ماهانه است که هزینه‌ها را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. بعلاوه، معمولاً خرج نصب وجود ندارد و امکانات مترقی در بها ماهانه گنجانده شده است و علاوه بر نرخ ثابت که قبلاً پرداخت می‌‌کنید، هزینه‌ای گرفتن نمی‌شود. این سیستم‌ها در ضمن مقیاس‌پذیر هستند و می‌توانید در هر موعد شمار خطوط و داخلی‌ها را تغییر دهید و امکانات مورنیاز خود را پرکار کنید.

تلفن VoIP در ضمن از کنفرانس صوتی ویدئویی، صندوق صوتی مجازی، فکس آنلاین و موارد سایر حمایت می‌کند که در تلفن‌های سنتی ارائه نمی‌شود.

مشاوره تلفن ابری نکسفون
تلفن‌های مجازی بر بستر سرویس مبادله شعبه خصوصی (PBX) بر پایه ابر را ارائه می‌شوند که به کاربران امکان می‌دهد کل سیستم تلفنی خویش را از طریق پیوست آنلاین اجرا کنند و در هزینه‌های خویش صرفه‌جویی کنند. با به کارگیری تلفن ابری، محدودیت‌های جغرافیایی از بین می‌رود و افراد در هر مکانی که باشند می‌توانند به تلفن تغییر ناپذیر خود دسترسی داشته باشند.

مقایسه سیستم‌ VoIP و تلفن مقاوم سنتی
جدول زیر برخی از مهم‌ترین تفاوت‌های تلفن‌های معمولی با سیستم VoIP را ذکر می‌کند.

ویژگی VoIP خط ثابت
به پیوستگی اینترنت بیچارگی دارد بله خیر
به سخت‌افزار و دستگاه تلفن بیچارگی دارد خیر بله
هزینه بالای راه‌اندازی خیر بله
هزینه تماس درون‌شبکه‌ای رایگان بله خیر
امکانات جانبی رایگان بله خیر
قطعی اینترنت بر آن تاثیرگذار است بله خیر
امکان جابجایی خط به هر نقطه کشور بله خیر
کیفیت تماس HD بله خیر
مزایا و امکانات انبوه سیستم VoIP
سیستم تلفن VoIP مزایا و امکانات متعددی را به کاربران خود ارائه می‌دهد و به آن‌ها در شفا روند پاسخگویی و جلب خوشنودی مشتریان کمک می‌کند.

انواع مسیریابی تماس‌ها
سیستم تلفن گویا (IVR)
توزیع اتوماتیک تماس (ACD)
ضبط مکالمات
همگام‌سازی با نرم‌افزارهای CRM
فکس آنلاین
سیستم گزارش‌گیری تماس‌ها
اپلیکیشن موبایل
صندوق صوتی
کنفرانس صوتی و تصویری
انتقال تماس (Call Forwarding)
ایجاد دفترچه تلفن
دسترسی از طریق Softphone
امکان جابجایی خطوط
مقیاس‌پذیری بالا
مراحل نصب سریع و آسان
پشتیبانی ۲۴ ساعته
نکسفون پرو نخستین تلفن مقاوم سازمانی بر بستر ابر در ایران است که دسترسی سازمان‌ها به تلفن سازمانی را بدون احتیاج به ساز و برگ و سرور بر بستر فناوری Hosted PBX فراهم می‌نماید. این تلفن VoIP محدودیت‌های جغرافیایی را به‌طور کامل حذف نموده است و می‌توانید در هر نقطه‌ای از کشور که هستید با پیوندیدن تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ و … به اینترنت، از راه پنل تحت وب و اپلیکیشن موبایل نکسفون به عدد سازمانی خویش دسترسی داشته باشید.

این سرویس به‌ویژه مناسب کسب‌وکارها و استارتاپ‌هایی است که نیروی دورکار دارند و می‌توانند به آن‌ها داخلی تخصیص بدهند. همچنین سازمان‌هایی که حائز شعب مختلف در کشور هستند می‌توانند از یک سرشماره مقاوم برای تمام شعب خود استفاده کنند.



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

وزیر اقتصاد در پی بازدید از گمرک فرودگاه امام خمینی و مشاهده نارضایتی مردم از فرایند رجیستری گوشی‌های مسافری، دستور به تشکیل کارگروه ویژه‌ای داد تا طی ۱۰ روز آینده فرایند رجیستری گوشی‌های مسافری کاملا غیرحضوری شود.

 

«احسان خاندوزی» با انتشار توییتی از ارسال نامه‌ به رئیس کل گمرک برای تغییر در فرایند رجیستری گوشی‌های مسافری خبر داد:

«در بازدید میدانی از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره)، در خصوص رجیستری تلفن همراه شکایات هم‌وطنان از فرآیند این موضوع مشاهده گردید. بررسی‌ها نشان می‌دهد دریافت عوارض جهت رجیستری تلفن همراه به روش فعلی موجب ایجاد فساد به دلیل رانت انحصاری واردات گردیده و حق مسلم مسافرین را تضییع نموده است. با توجه به اختیارات گمرک ایران که در قانون امور گمرکی تصریح شده است، لازم است اقداماتی به منظور برطرف شدن مشکلات پیش آمده انجام گیرد.»

 

از همین روی وی دستور داد تا با محوریت گمرک جمهوری اسلامی ایران، کارگروهی متشکل از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شود.

این کارگروه بایستی ظرف مدت ۱۰ روز فرایند رجیستری گوشی‌ها را به نحوی تنظیم کند که ثبت کلیه تلفن‌های همراه مسافری به جز کالاهای لوکس (که مصادیق آن در کارگروه تعیین و اعلام می‌شود) و نیز فرایند واردات تجاری این محصولات بدون نیاز به مراجعه حضوری و صرفا از طریق یک درگاه غیر حضوری انجام شود تا از تشکیل صف‌های رجیستری تلفن همراه و کالاهای مشابه با مراجعه به سامانه‌های مختلف جلوگیری به عمل آید.

 
 
 

خاندوزی همچنین درخواست کرده تا ترتیبی در مورد تلفن‌های همراه مورد استفاده مسافرین (مستعمل) یا هدیه‌های همراه آنان اتخاذ شود که همانند کالاهای تجاری قلمداد نشده و با کمترین تشریفات و سریعترین زمان رجیستر شوند.

معاون فنی گمرک روز گذشته با اشاره به بازدید وزیر اقتصاد از گمرک فرودگاه خمینی اعلام کرده بود طی بررسی‌های صورت گرفته در رابطه با رجیستری گوشی تلفن همراه، مقرر شده با تشکیل کارگروهی در رابطه با حذف عملیات رجیستری در مبادی ورودی گمرک و انجام کاملا غیر حضوری آن، تصمیم‌گیری شود.

 

 
 


:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 شهريور 1400 | نظرات ()